fbpx
Referenties
Referenties

Sportcentrum Brothers

We zijn via-via met AppyBee in contact gekomen. En binnen één dag konden mensen bij ons reserveren. Het is een fantastisch systeem. We zijn er ontzettend trots op en blij mee.

Andy Westzaan

Juf Suus Yoga en Pilates

Het aantal cursisten is verdubbeld. Ik heb meer rust in mijn lijf. En ik hou ook nog eens tijd voor andere dingen en de kinderen over.

Suzanne Brinkhorst

Miranda van Spijk Personal Training & Workouts

Voordat ik AppyBee gebruikte, moest ik heel veel handmatig regelen. Nu gaat alles geautomatiseerd. Dat scheelt veel tijd en stress. Niet alleen ik en mijn klanten zijn blij, maar zelfs mijn accountant. Die heeft nu minder werk aan de betalingen.

Miranda van Spijk

Total Training Center

Met AppyBee heb je direct contact met je klanten. Gaat een les door omstandigheden niet door? Dan weten ze dat meteen. Ook via Instagram en Facebook. Perfect. En omdat klanten die zich aanmelden gelijk afrekenen, lopen betalingen veel makkelijker.

Mike Winter

Y-Fit

Ik merk dat klanten heel enthousiast zijn. Zelfs mensen die altijd zeiden niet te willen reserveren, gebruiken het. Bovendien verkoop ik met AppyBee veel meer losse lessen. Ik zou AppyBee absoluut aan collega ondernemers adviseren. Het werkt heel makkelijk. En biedt je veel duidelijkheid.

Yvonne van Beelen

StaalVitaal

Ik heb mijn klanten verdubbeld en bespaar 5 a 10 uur per week aan planning en administratie.

Christopher Stalenburg

Wil je meer zien?

Telefonische rondleiding & <br> kosteloze inrichting
Telefonische rondleiding &
kosteloze inrichting
Eenmalig <br> €99,- opstartkosten
Eenmalig
€99,- opstartkosten
14 dagen op proef & <br> Maandelijks opzegbaar
14 dagen op proef &
Maandelijks opzegbaar