Klanten vertellen

“Zelfs mensen die altijd zeiden niet te willen reserveren, gebruiken het. Bovendien verkoop ik met AppyBee veel meer losse lessen. Het werkt heel makkelijk en biedt je veel duidelijkheid.”

Y-Fit
Yvonne van Beelen

“Ik gebruik AppyBee al meer dan 2 jaar, heb mijn klanten verdubbeld en bespaar dankzij AppyBee 5 a 10 uur per week aan planning en administratie.”


StaalVitaal
Christopher Stalenburg

“Met AppyBee heb je direct contact met je klanten. Gaat een les door omstandigheden niet door? Dan weten ze dat meteen. Perfect. En omdat klanten die zich aanmelden gelijk afrekenen, lopen betalingen veel makkelijker.

Total Training Center
Mike Winter

“Het aantal cursisten is verdubbeld. Ik heb meer rust in mijn lijf. En ik hou ook nog eens tijd voor andere dingen en de kinderen over.”Juf Suus Yoga en Pilates
Suzanne Brinkhorst

“We zijn via-via met AppyBee in contact gekomen. En binnen één dag konden mensen bij ons reserveren. Het is een fantastisch systeem. We zijn er ontzettend trots op en blij mee.”

Sportcentrum Brothers
Andy Westzaan

“Voordat ik AppyBee gebruikte, moest ik heel veel handmatig regelen. Nu gaat alles geautomatiseerd. Dat scheelt veel tijd en stress.”

MVS PT & Workouts
Miranda van Spijk

Eerst zien, dan geloven?

Tijd besparen is just a click away