AppyBee,
meer dan een online
reserveringssysteem

Geen rompslomp.
Tijd om te ondernemen.

Met AppyBee kun jij je Zonnestudio professioneel neerzetten
op het gebied van reserveringen
voor € 39,- per maand.

Unieke klantervaring

Van de homepage van je zonnestudio website tot de pushbericht na de boeking, met de reserveringswidget en app val je op. Het is een unieke zonervaring, aangepast aan de stijl van jouw zonnestudio.

Slimmer tijd managen

Het maximale uit de zonnebanken halen zonder de flow te verstoren? Het zonnestudio-reserveringssysteem is ontworpen om zonsessies precies zo toe te wijzen als je zelf in je agenda zou doen.

Leer je klanten kennen

Het zonnestudio-reserveringssysteem verzamelt al je gegevens op één plaats. Notities, intake formulieren, reviews en zelfs een dashboard op klantniveau. De complete klantgeschiedenis is slechts één klik verwijderd.

Stop no-shows

Voorkom dure no-shows met vooruitbetalingen. Stel eenvoudig het bedrag in en kies een terugbetalingsperiode. Mocht je achteraf betalen aan hebben staan en de klant komt niet opdagen? Dan kun je per individuele klant achteraf betalen uitzetten. Yes, we accepteren betalingen met iDeal.

'Voordat ik met AppyBee werkte, werd ik geleefd door mijn telefoon. AppyBee is betaalbaar en inmiddels gebruik ik het al een tijd, en het bevalt uitstekend. Mijn klanten boeken direct in mijn agenda. Hierdoor hou ik veel meer vrije tijd over. En als mensen toch bellen, zet ik ze zelf in het systeem, waarna ze een automatische bevestiging krijgen. Ideaal. Daarnaast vind ik het strippenkaartsysteem super handig. Ik ben heel erg happy met AppyBee.
 

Corina Vroegh,
Eigenaresse @ Pedicure Studio Corina

Het werkt op al je apparaten

Ja, AppyBee werkt op alle laptops, tablets en smartphones. Je hoeft dus niet te investeren in hardware. Onze mobiele versie geeft je volledige toegang tot instellingen, dashboard en agenda. Je kunt dus altijd zonnestudio reserveringen controleren, toevoegen of aanpassen, waar je ook bent.

Wil je meer zien?

1

Telefonische rondleiding &
kosteloze inrichting

2

Eenmalig 
€99,- opstartkosten

3

14 dagen op proef & Maandelijks opzegbaar

Sport
 

Tennisparken

Squashbanen   

Personal trainers

Bootcamps

Small Group Trainingen

Yoga studio’s

Escaperooms

Evenementen

Bodytec studio’s

Bowlingbanen

Schaatshallen

AppyBee


Molenweer 2

2291 NR Wateringen

Tel: 085 - 0656234
 

info@appybee.nl

Blogs
 

Zoom

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Vimeo

Privacy - Legal - AVG - © 2020 AppyBee