Y-fit

Yvonne van Beelen : “Voordat ik aan AppyBee begon wilde ik helemaal geen reserveringssysteem.”

Ontdek waarom Yvonne van Beelen, de eigenaar van Y-fit, fitness software gebruikt om zijn doelen te bereiken: betrokken leden en eenvoudig beheer van trainingen en Workouts.

Waarom ben je toch begonnen aan een online reserveringssysteem?
Het is belangrijk voor dit bedrijf dat het gewoon gezond blijft en dat ik genoeg leden houd, zodat we lekker door kunnen draaien. Voordat ik aan AppyBee begon, wilde ik eigenlijk helemaal geen reserveringssysteem want de meeste mensen wilden niet reserveren, die wilde gewoon komen wanneer het hun uitkwam. En nu heb ik het systeem AppyBee en nu merk ik dat veel mensen heel enthousiast zijn, ikzelf sowieso ook, want ik zie nu hoeveel mensen er in de les komen en of de mensen al vroeg komen of laat komen. Ik kan makkelijker mijn les voorbereiden, want ik weet of ik genoeg materialen heb of hoeveel mensen er komen qua indeling.

Wat is het voordeel van AppyBee?
Dat ik dus nu ook heel veel losse lessen verkoop. In het begin kwamen mensen veel voor een proefles en dan daarna kozen ze dan voor een abonnement. Maar wat ze nu doen is reserveren via AppyBee of via de website en dan boeken ze gelijk al een losse les.

Waarom heb je gekozen voor AppyBee?
De doorslaggevende van mij was dat ik voor AppyBee ben gegaan is dat ik niet aan een jaarcontract vast zat en dat ik gewoon een opzegtermijn had van één maand en dat vond ik heel, heel fijn. Ik zou AppyBee absoluut aan andere collega’s ook adviseren, zeker omdat het reserveringssysteem toch veel duidelijker is voor jezelf en voor de leden, dat je weet hoeveel mensen er binnenkomen en ook voor informatie verder te verspreiden. En nog het fijnste vind ik het heel makkelijk werkt en heel duidelijk is.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>