Total Training Center

Mike Winter : “Betalingen lopen veel gemakkelijker omdat klanten direct na het aanmelden kunnen betalen”

Ontdek waarom Mike Winter, de eigenaar van Total Training Center, fitness software gebruikt om zijn doelen te bereiken: betrokken leden en eenvoudig beheer van trainingen en Workouts.

Wat waren je problemen voor AppyBee?
Het kan wel eens voorkomen dat er een les niet doorgaat vanwege een situatie, want dan moest dat via of een groepsapp gaan, je weet, met een groepsapp heb je maar een aantal mensen die in de groepsapp willen. Dus dan krijg je twee groepsappjes, en sommige mensen willen niet in een groepsapp, en dan konden wij dus heel slecht terugkoppelen naar de klant.

Wat is er voor je verandert nu je AppyBee gebruikt?
Tegenwoordig met AppyBee, er is een situatie, les kan niet doorgaan, je kan in AppyBee het melden en dat gaat ook gelijk door naar een Instagram of een Facebook. Perfect, en dat is wel echt heel handig, want je hebt nu direct contact met de klanten. Voorheen was zijn we sportschool geweest waar je gewoon vrije inloop had. Wij werken hier niet met abonnementen. We hebben 10 rittenkaarten en losse lessen. AppyBee heeft dus een klein gedeelte, die ook werkt met losse lessen en rittenkaarten. En we hebben dus geen abonnementen en daarom konden wij niet werken met andere programma’s als het ware. En AppyBee was perfect voor ons! Een andere ding wat ik erbij moet zeggen, de betalingen lopen ook nu makkelijker, want je meldt je aan, je rekent gelijk af. Ja, het is helemaal super.

Meer tijd voor mijn gezin
Als ik het moet zeggen, geeft AppyBee me meer tijd met mijn gezin, meer tijd om te besteden aan mijn nieuwe onderneming, meer tijd om aan mijzelf te besteden. Dus AppyBee zorgt voor veel meer ruimte en AppyBee maakt het veel makkelijker voor mij om mijn ondernemingen voort te zetten. Als je naar mij kijkt en de rust in mij nu ziet, dan kun je nu beginnen met AppyBee!

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Comments are closed.