StaalVitaal Training & Coaching

Christopher Stalenburg : “Mijn klanten verdubbeld en ik bespaar 5 á 10 uur per week aan planning en administratie”

Ontdek waarom Christopher Stalenburg, de eigenaar van StaalVitaal, fitness software gebruikt om zijn doelen te bereiken: betrokken leden en eenvoudig beheer van trainingen en Workouts.

Wanneer ben je gestart met Appybee?
Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met AppyBee, toen ik begon met AppyBee was ik bezig met groeien. Toen zat ik op de 100 klanten en nu zit ik al bijna op de 200, dus een verdubbeling van de klanten in 2 jaar. Dus dat is mooi.

Wat deed je voordat je gebruik maakte van AppyBee?
Voordat ik AppyBee gebruikte, was ik voornamelijk inderdaad gefrustreerd. Elke keer dat iemand niet kon op een tijd die ik aangaf; appje heen, kan je dan, appje terug, ik kan dan dan en dan. Oh, nee, ik wil dan toch dan dan en dan. En je bent zo vijf minuten per klant bezig, maar dat verdeeld over een paar uur. En dat is verschrikkelijk.

Waarom heb je gekozen voor AppyBee?
Ik ben gaan zoeken naar een kalenderfunctie waar mensen zelf kunnen inboeken in mijn agenda. Ik heb gekeken naar een paar bedrijven en AppyBee paste het meeste bij mijn wensen. Bijvoorbeeld dat ik strippenkaarten kan koppelen aan klanten die vanzelf aftellen hoef ik daar dus ook niet meer op te letten, van oh ja, die strippenkaart dus op die moet ik weer een nieuwe aangeven. Dat is voor mij het grootste voordeel van AppyBee. Als ik dit probleem niet had opgelost, dan veroorzaakt dit vooral een hele gefrustreerde ik. Daarom is het fijn dat AppyBee zorgt dat ik niet zoveel in mijn telefoon hoeft te zitten en dat mijn klanten zelf kunnen inboeken dan hoef ik daar geen tijd aan te besteden.AppyBee is voor mij een kleine maandelijkse investering en de maandelijkse investering haal ik eruit omdat ik vijf à tien uur per week bespaar aan administratieve handelingen.

Vind je het gebruiksvriendelijk?
Het fitness softwaresysteem AppyBee, de app vind ik heel erg fijn om mee te werken. Als je een eigen onderneming hebt en je hebt klanten die zelf in moeten boeken in jouw agenda, of je moet handmatig strippenkaarten afstrepen dan aan de tijdbesparingen alleen zou je AppyBee in ieder geval moeten gaan gebruiken.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>