Reserveringssysteem voor bedrijven tijdens Corona

Het corona-virus brengt risico’s met zich mee waardoor bedrijven op andere manieren moeten gaan werken. Door kleine aanpassingen kunnen bedrijven toch open blijven. AppyBee biedt voor veel verschillende bedrijven dé kleine aanpassing. Door ons handige boekingssysteem kunnen bedrijven eenvoudig time-slots laten boeken en kunnen lokale ondernemingen elkaar helpen. Dat alles kan via één app!

Reserveren is nu nog belangrijker
Gezien er minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden, ben je als ondernemer genoodzaakt om in veel gevallen je klanten te laten reserveren. Het vooraf reserveren biedt veel voordelen voor de klant als voor het bedrijf. Zo is het altijd inzichtelijk wie op welk tijdstip komt, zijn er geen wachttijden en kunnen klanten snel geholpen worden. Het bespaart dus een hoop tijd en verhoogt de service van het bedrijf.

Reserveringen middels time-slots
Waar het voor het ene bedrijf vanzelfsprekend is om met een time-slot te werken, is het voor een ander bedrijf een ideale kans tijdens deze periode. Voor restaurants, cafés, kleinere winkels en speciaalzaken kunnen klanten een time-slot boeken waarin ze binnen mogen zijn. Zo zijn er nooit te veel mensen binnen en kan je als onderneming de 1,5 meter afstand waarborgen. Het boeken van een time-slot biedt ook kansen voor kledingzaken, sportscholen, gokhallen, musea, bibliotheken en coffeeshops. Als we het voorbeeld nemen van een sportschool, kan een klant een tijdsblok boeken waarin hij/zij kan komen trainen. Zo kan iedereen een tijdsblok boeken waardoor er nooit te veel mensen in de sportschool aanwezig zijn. Naast dat de capaciteit gewaarborgd kan worden, is het voor de klant ook fijn sporten als het niet te druk is. Zo wordt de kwaliteit van trainen verhoogd en wordt de veiligheid ook gewaarborgd.

Lokale ondernemingen kunnen elkaar steunen
Binnen de app van AppyBee is er nu ook een mogelijkheid voor lokale ondernemers om elkaar te ondersteunen en te promoten. De sportschool kan bijvoorbeeld binnen hun omgeving in AppyBee de kledingwinkel om de hoek promoten en vice versa. Daarnaast kunnen er ook promoties en aanbiedingen gedaan worden binnen de omgeving waardoor lokale ondernemers zichtbaar zijn. Benieuwd welke mogelijkheden wij voor jouw bedrijf kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Comments are closed.