Zoeken
  • Jan Donmez

Gemeenten gaan samenwerken met AppyBee, zodat kinderen weer veilig kunnen sporten.

We zitten nu in een bijzondere tijd waarbij de alledaagse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn. Bijna alles is gesloten en we moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Een van de maatregelen van het RIVM is dat alle sportscholen en sportverenigingen dicht zijn gegaan. Daar is natuurlijk niemand blij om, want sport is gezond en goed voor omgang met andere kinderen.

Maar inmiddels is de maatregel versoepeld. Kinderen mogen weer sporten bij hun sportvereniging, maar de sportactiviteit moet wel buiten zijn. De uitdaging van de gemeente is nu hoe dit goed te reguleren en voor ouders makkelijk te maken om te plannen en boeken. Je wilt natuurlijk niet dat er te veel kinderen bij elkaar zijn en elke vereniging die sportactiviteiten aanbied heeft een limiet op het aantal kinderen dat mag deelnemen.

AppyBee heeft de perfecte oplossing voor de uitdaging van de gemeente. AppyBee levert een online-reserveringssysteem inclusief een eigen afspraken-app. Hiermee kan de ouder van het kind gemakkelijk via de website- of de eigen app van de sportvereniging boeken voor de desbetreffende sportactiviteit. Dit kan op verschillende locaties binnen de gemeente plaatsvinden. Afhankelijk van de grote van de locatie dient er dus een maximaal aantal kinderen dat kan deelnemen vooraf worden ingesteld.


AppyBee en verschillende gemeenten gaan ervoor zorgen dat de kinderen daardoor weer veilig buiten kunnen sporten!

35 keer bekeken

Wil je meer zien?

1

Telefonische rondleiding &
kosteloze inrichting

2

Eenmalig 
€99,- opstartkosten

3

14 dagen op proef & Maandelijks opzegbaar

Sport
 

Tennisparken

Squashbanen   

Personal trainers

Bootcamps

Small Group Trainingen

Yoga studio’s

Escaperooms

Evenementen

Bodytec studio’s

Bowlingbanen

Schaatshallen

AppyBee


Molenweer 2

2291 NR Wateringen

Tel: 085 - 0656234
 

info@appybee.nl

Blogs
 

Zoom

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Vimeo

Privacy - Legal - AVG - © 2020 AppyBee