Miranda van Spijk Personal Training & Workouts

Miranda van Spijk : “Nu gaat alles geautomatiseerd, niet meer het handmatige rompslomp.”

Ontdek waarom Miranda van Spijk, de eigenaar van Miranda van Spijk Personal Training & Workouts, fitness software gebruikt om haar doelen te bereiken: betrokken leden en eenvoudig beheer van trainingen en Workouts.

Wat deed je voor AppyBee?
Voor AppyBee had ik heel veel handmatig werk, handmatige registraties van klanten, afspraken en ook afzeggingen. Klanten verwachten in deze tijd een snelle reactie op een WhatsApp. Als ik training aan het geven ben, dan kijk ik niet op mijn telefoon, dus het kan zijn dat ik een paar uur niet kan reageren op een WhatsApp. Daarom is AppyBee voor mij de uitkomst. Het voordeel van het systeem is ook dat je een heleboel parameters zelf kan instellen, je kan bijvoorbeeld instellen hoe lang een klant van tevoren zijn training wil cancellen of dat twee uur van tevoren is of een dag van tevoren dat bepaal jij als gebruiker van AppyBee. Dus het is ook nog eens een keer een heel flexibel systeem. Dat scheelt mezelf zoveel tijd. Het geeft mij zo’n fijn gevoel dat het allemaal onder controle is.

Hoe ervaren jouw klanten de app?
AppyBee is enorm gebruiksvriendelijk voor mijn klanten. Iedereen weet meteen hoe het werkt. Ik hoef niet uit te leggen over de app. Het gaat ook heel snel, dus binnen binnen drie kliks, hoor ik altijd is het geregeld, hebben ze een training geboekt, betaling gedaan! Ja, ook het hele betalingsverkeer erachteraan is geautomatiseerd, wat mijn accountant dan weer heel prettig vindt. Hij heeft er ook minder werk aan. Dus ja, vooral de tijdsbesparing.

Waarom heb je gekozen voor AppyBee?
Ik heb ook andere bedrijven, behalve AppyBee, soortgelijke bedrijven die apps maken, heb ik ook benaderd. Een aantal dingen hebben de doorslag gegeven om voor AppyBee te kiezen. Allereerst de snelheid waarmee ze reageerde. Dat was echt super. Ik was binnen één dag gewoon live met mijn eigen omgeving en app. Als je een bedrijf waarin je veel afspraken met klanten hebt, is het een ideale app om het geheel te automatiseren en je bespaart zo heel erg veel tijd en stress.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>