AppyBee,
maakt persoonlijk shoppen mogelijk

Geen rompslomp.
Tijd om te ondernemen.
 

Geen klanten = Geen omzet 

Je kunt je klanten op een persoonlijke manier benaderen en geordend (binnen de RIVM regels) de service verlenen die ze verdienen. 

AppyBee maakt persoonlijk shoppen mogelijk en helpt je persoonlijke shopdagindelingen te organiseren.

Met AppyBee kun jij je Kledingwinkel professioneel neerzetten
op het gebied van persoonlijk shoppen
vanaf € 29,- per maand.

Unieke klantervaring

Van de homepage van je website tot het pushbericht na het persoonlijk shoppen, met de reserveringswidget en app val je op. Het is een unieke klantervaring, aangepast aan de stijl van jouw kledingwinkel.

Slimmer tijd managen

Het maximale uit je kledingwinkel halen zonder de flow te verstoren? Het persoonlijk shoppen-reserveringssysteem is ontworpen om afspraken precies zo toe te wijzen als je zelf in je agenda zou doen.

Leer je klanten kennen

Het kledingwinkel-reserveringssysteem verzamelt al je gegevens op één plaats. Notities, reviews en zelfs een dashboard op klantniveau. De complete klantgeschiedenis is slechts één klik verwijderd.

Stop no-shows

Voorkom dure no-shows met mogelijke aanbetalingen. Stel eenvoudig het bedrag in en kies een terugbetalingsperiode. Je kan de aanbetaling natuurlijk ook als actie gebruiken. Bijvoorbeeld "Jouw 25 Euro is 40 Euro waard". Yes, we accepteren betalingen met iDeal.

Wat is persoonlijk shoppen?

Dat is winkelen in je favoriete winkel zonder andere klanten. Je boekt een afspraak op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dan zal de personal styliste advies en inspiratie geven voor het samenstellen van een nieuwe outfit. Doordat er geen andere klanten in de winkel zijn, kunnen de regels van het RIVM volledig in acht gehouden worden. De nieuwe en veilige trend van dit moment!

Persoonlijk Shoppen is een initiatief van het Nederlandse kledingmerk Femmes du Sud in samenwerking met de aangesloten retailers. Bij veel van de fashion stores wordt al met succes gewerkt met Persoonlijk Shoppen. Dat willen wij als ApyBee ook graag verder vertellen, zodat jij ook weet dat het bestaat en dat je hier desgewenst gebruik van kan maken.
 

Meer informatie op www.persoonlijkshoppen.nl

Max 3 personen shoppen

In deze optie zijn er maximaal 3 (of x aantal naar keuze) personen in jouw shop aanwezig. 
Dat is winkelen in je favoriete winkel met maximaal 3 personen in de winkel. Door dit in acht te nemen kunnen de regels van het RIVM volledig in acht gehouden worden. De nieuwe en veilige trend van dit moment!

Het werkt op al je apparaten

Ja, AppyBee werkt op alle laptops, tablets en smartphones. Je hoeft dus niet te investeren in hardware. Onze mobiele versie geeft je volledige toegang tot instellingen, dashboard en agenda. Je kunt dus altijd persoonlijk shop-reserveringen controleren, toevoegen of aanpassen, waar je ook bent.

Wil je meer zien?

1

Telefonische rondleiding &
kosteloze inrichting

2

Eenmalig 
€99,- opstartkosten

3

14 dagen op proef & Maandelijks opzegbaar

Sport
 

Tennisparken

Squashbanen   

Personal trainers

Bootcamps

Small Group Trainingen

Yoga studio’s

Escaperooms

Evenementen

Bodytec studio’s

Bowlingbanen

Schaatshallen

AppyBee


Molenweer 2

2291 NR Wateringen

Tel: 085 - 0656234
 

info@appybee.nl

Blogs
 

Zoom

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Vimeo

Privacy - Legal - AVG - © 2020 AppyBee