Juf Suus Yoga en Pilates

Suzanne Brinkhorts : “Ik kan mijzelf heel goed redden met dit programma, ondanks dat ik geen computerwonder ben”​

Ontdek waarom Suzanne Brinkhorts, de eigenaar van Juf Suus Yoga en Pilates, fitness software gebruikt om haar doelen te bereiken: betrokken leden en eenvoudig beheer van trainingen en Workouts.

Waarom heb je voor AppyBee gekozen?
Ik heb voor AppyBee gekozen omdat ik er een prettig gevoel bij had. Het is gewoon een heel makkelijk systeem en ja, ik ben niet zo een computer wonder, dat geeft ook niet iedereen zijn kwaliteiten. Maar ik kan mijzelf heel goed redden met dit programma. Mijn belangrijkste doel is meer cursisten binnen te halen, meer mensen met plezier laten bewegen bij mij. Per 1 juli, toen ik weer geopend ben, ik zit nu op 100 geregistreerde klanten. Ja, dat was 50, deze app aangeschaft en ik moet zeggen: ik heb nog nooit zo veel nieuwe aanmeldingen gehad, dus ik ben verdubbeld.

Wat is de ervaring van je klanten?
Mijn cursisten, die vinden het ook een heel prettig systeem. Ik heb al zo vaak gehoord, ze hebben een app, ze klikken aan die en die dag, hij staat gereserveerd. Sowieso moet je nu reserveren.

Wat er veranderd sinds je AppyBee gebruikt
Dat is dat ik meer rust voel in mijn lijf. We zijn allemaal druk, we hebben allemaal een druk leven. Je moet best wel veel. Nou ja, goed, ik heb ook twee kindjes en sinds een jaar ook alleen met de kindjes. Als je je goed voelt, als je je fijn voelt, als je rust hebt, dan heb je ook veel meer zin of energie om andere dingen te doen, waaronder dus ook een keer naar de speeltuin met de kinderen of een keer wat leuks doen. Trouwens de service, echt super hoor, en als je dus ergens niet uitkomt dan weet je, je stuurt een berichtje en je hebt antwoord en je vraag is ook niet gek of wat dan ook. Ze zijn wel gewoon, volgens mij wel 24 uur per dag, dat ze wel beschikbaar zijn, Als ik op een zondagavond een antwoord krijgt, dan is dat helemaal top.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

Comments are closed.