Smart Abonnementen voor de fitness business

Smart Abonnementen voor de fitness business

  1. Wat zijn Smart Abonnementen voor de fitness business?
  2. Wat zijn de verborgen beperkingen van traditionele abonnementen?
  3. Wat is het voordeel voor jou en jouw klant?
  4. Hoe kan jij als trainer of studio meer omzet genereren met Smart Abonnementen?

De verborgen beperkingen van traditionele abonnementen

Je ziet hier een aantal abonnementen als voorbeeld. Er is niets mis met de mogelijkheden en de opbouw zoals ze hier staan. Maar als je er goed over nadenkt bedien je dus de volgende doelgroepen:

  1. Klanten met “weinig” budget
  2. Klanten met “veel” budget

De klanten met een “middel” budget bedien je dus eigenlijk helemaal niet. Niet omdat je dit niet wil maar omdat de techniek dit niet toelaat. Met Smart Abonnementen van AppyBee kan dit dus wel. Daar kom ik later op terug.

Een ander belangrijk punt is; wat gebeurt er nu wanneer jouw klant reeds 3 x die week heeft getraind en volgens zijn abonnement niet meer kan trainen? Natuurlijk kan hij of zij jou een smsje of iets dergelijks sturen om toch nog een keer extra te trainen, maar dat is enerzijds niet structureel en anderzijds ook niet uitnodigend voor je klant. Ook hier heeft Smart Abonnementen van AppyBee een oplossing.

Smart Abonnementen

Met Smart Abonnementen van AppyBee kan je nu ook hybride abonnementen maken voor je klanten. Je kan met de unieke hybride abonnementen van AppyBee nu je wekelijkse aanbod combineren om met je maandelijkse aanbod om zo een nieuwe vorm van abonnementen te kunnen aanbieden aan je klanten. Met Smart Abonnementen van AppyBee loop je nooit omzet mis, ook niet wanneer je klanten volgens je abonnementen niet meer kan trainen. Met AppyBee kan je klanten namelijk een losse les erbij kopen wanneer hij/zij toch per se mee wil doen aan een extra bootcamp die week. Voordelen van Smart Abonnementen van AppyBee:

  1. Meer persoonlijk in contact met je klanten
  2. Verbreed je aanbod en verhoog je omzet voor je “Middel” budget klanten
  3. Je klanten kunnen gecombineerd losse lessen, strippenkaarten en abonnementen gebruiken en je hebt er 0 omkijken naar

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.