Pay pro

Samenwerking AppyBee en PayPro geeft sportscholen en personal trainers een boost

Combinatie verschillende sportlessen met maandabonnementen nu mogelijk met Smart Abonnementen

Een abonnement waar leden zowel een personal training als groepslessen kunnen boeken, en dat terwijl het automatisch incasso gewoon doorloopt. Het boekingsplatform voor Sportscholen en personal trainers. AppyBee maakt het in samenwerking met PayPro sinds 2 maanden mogelijk . De Smart Abonnementen zijn een unicum in Nederland. Zo kunnen sportscholen en personal trainers eenvoudig hun klanten het beste van hun trainingsaanbod bieden, èn hun omzet verhogen.

AppyBee biedt Fitness software nummer 1 van Nederland, en is daarom altijd op zoek naar verbetering voor zijn klanten. Het boekingsplatform dat vijf jaar geleden is opgericht, biedt sportscholen al een overzichtelijke omgeving waar hun leden eenvoudig hun lessen kunnen inboeken en betalen. Een onmisbare tool voor bedrijven die sporttrainingen aanbieden, die zich daarmee volledig kunnen richten op hun corebusiness.

Meer omzet en minder omkijken

In AppyBee waren al reserveringen, ledenadministratie, roosterplanning, facturering en betalingen eenvoudig en overzichtelijk verenigd. Leden konden hier al hun maandelijks terugkerende abonnementen en losse trainingen inboeken, waarbij de contributie automatisch werd geïncasseerd. Met Smart abonnementen is het nu ook mogelijk voor klanten om naast hun maandelijkse groepslessen, ook losse personal trainingen in te boeken. De betalingen hiervoor worden automatisch geïnd. Zo heeft de sportschool of personal trainer hier geen omkijken (meer) naar.

‘Tot voor kort kon je als lid of een maandabonnement inboeken of losse trainingen’, vertelt oprichter van AppyBee Jan Donmez. ‘Daardoor bedienden sportscholen òf leden met minder òf juist met meer budget. Met de hybride abonnementen kun je nu ook die leden bedienen die naast hun maandabonnement ook losse sporttrainingen willen volgen. Een extra service voor de klanten, en meer omzet voor de sportschool zelf’. Een voorbeeld van een dergelijk Smart abonnement: “3 groepslessen per week én 1 personal training per maand.”

Innovatieve techniek

Om deze innovatieve techniek in de bestaande app werkelijkheid te maken, voerde AppyBee de afgelopen maanden gesprekken met verschillende betalingsplatforms. PayPro, die al bijna 100.000 registraties heeft van onder meer webshops, bood daarvoor de beste mogelijkheid hiervoor en is daarmee een betrouwbare samenwerkingspartner.

PayPro is een betalingsplatform voor iedereen die in zijn dienstverlening gebruik wil maken van online betalingen. Chinese Airlines en Brussels Airport zijn grote namen die hun diensten al via het platform laten lopen. De belangrijkste klantengroep van PayPro blijft echter het MKB.

Betere aansluiting op diensten sportscholen en personal trainers

‘We bieden allerhande koppelingen aan bedrijven en webshops die een betalingsbehoefte hebben, van iDEAL, tot facturen en nabetalingslinken en affiliate marketing met advertenties waarbij webshops spontaan extra omzet krijgen door de promotieactiviteiten van bloggers, marketeers en influencers, aldus Henk Jan Wils van PayPro. ‘Wij kunnen daarbij door onze slimme betaal platform als enige partij in Nederland direct het verwerkte geld aan zowel de webshop als de affiliate geven, terwijl het bij andere partijen 30 tot 60 dagen duurt.’

Door de goede samenwerking met AppyBee kan PayPro voldoen aan alle wensen en eisen en haar platform perfect aanbieden. `Samenwerken op deze manier komt niet vaak voor, maar is eigenlijk wel een belangrijke voorwaarde om complexe betaalproducten aan te kunnen bieden`. ‘Zo kunnen we nu bijvoorbeeld op developer niveau communiceren’, vertelt Henk Jan Wils. ‘Dat biedt ook nog meer inzicht waar de specifieke doelgroep behoefte aan heeft, zodat we onze diensten daar nog beter op kunnen aansluiten’.

Sportaboo tijdens corona Sportaboo tijdens corona

Heb je vragen over hoe je Whatsapp business moet gebruiken voor je sportschool? Laat het ons weten via de chat, stuur ons een email op info@appybee.nl of plan hier direct een online demo in.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Makkelijk overstappen